Zelf ontwikkelende programma’s

Al jaren maakt Pro Circle succesvol trainingsprogramma’s op maat voor verschillende soorten klanten en bedrijven. Dat wij dit goed doen en hier succesvol in zijn, is inmiddels wel bekend. Nu zijn wij met een aantal klanten ‘zelf ontwikkelende’ programma’s aan het organiseren. Dit is misschien ‘nieuw’ in trainingsland, maar blijkt extreem goed te werken en heeft naar onze mening de toekomst!

Hoe ziet dat eruit?

Geen vastomlijnd programma, slechts kantlijnen vanuit de organisatie. De leerbehoefte van de deelnemer en de groep bepalen voor het grootste gedeelte de inhoud en vorm van het programma (draagvlak veel groter!). Bepaalde onderdelen in het programma kunnen door de opdrachtgever zelf worden uitgevoerd (werkt kostenbesparend). Er wordt gewerkt met verschillende werkvormen en methodieken, zoals onder meer groepstrainingen, groepsfeedback, individuele coaching, groepsintervisie, intercollegiale kennisoverdracht, praktijkopdrachten en presentaties.

Goed middel

Het is een goed middel om nieuwe mensen aan het bedrijf te binden en te behouden. De kans om door te ontwikkelen en dit zelf vorm te geven is immers één van de belangrijkste redenen om bij een organisatie te willen blijven. Bent u ook geïnteresseerd ? Neem dan contact met ons op!