Trainingen

Training & Coaching

Pro Circle heeft al jarenlang een goede reputatie als trainingsbureau. We zijn expert op het gebied van communicatie, bedrijfssystemen en het ontwikkelen van programma’s. Wij streven ernaar een positieve verandering in gang te zetten binnen teams, afdelingen en organisaties. Dit doen wij onder andere door het geven van persoonlijk advies, bijvoorbeeld over maatwerktrainingen of in-company trajecten voor uw organisatie, team of afdeling.

Coaching is binnen het trainingsbureau een belangrijk onderdeel: onze associated partners gaan ontwikkelingsgericht en resultaatgericht aan de slag met de deelnemers. Aan de hand van duidelijke, vooraf opgestelde doelstellingen, streven we naar duurzame resultaten op de lange termijn. Onze programma’s sluiten altijd precies aan bij belangrijke vragen uit de dagelijkse praktijk.

 

Programma’s op maat

Voor Pro Circle is het verlenen van maatwerk één van de belangrijkste aspecten. Iedere organisatie is immers anders, heeft specifieke doelstellingen en unieke wensen en behoeften. Onze programma’s sluiten hier dan ook altijd op aan.

Als trainingsbureau richten we ons bij het verzorgen van opleidingen en in-company training onder andere op:

 • Persoonlijke ontwikkeling
 • Organisatie ontwikkeling
 • Management ontwikkeling
 • Coaching
 

Onder deze subgroepen vallen uiteraard diverse trainingsonderwerpen, die worden aangepast aan de specifieke bedrijfssituatie. Onderwerpen die tijdens een dergelijke trainingssessie worden besproken zijn bijvoorbeeld boeiend presenteren, vergadertechnieken en besluitvorming, conflicthantering, strategisch en financieel management, projectverwerving, acquisitie en relatiebeheer.

 

Management training

Pro Circle biedt management training aan in verschillende vormen. Zo kan een training gericht zijn op effectief leiding geven of op conflicthantering, maar kunnen we ook kijken naar het management van projecten, processen en risico’s.

Ook het onder de loep nemen van financieel en/of strategisch management kan in een training worden opgenomen. Uiteraard is iedere training afgestemd op de specifieke wensen van de opdrachtgever. In een eerste gesprek met het management worden de gemeenschappelijke doelstellingen vastgesteld. Zodra de trainingsbehoefte en klantvraag helder is, wordt een maatwerk trainingsvoorstel gedaan. Ook het laten screenen van medewerkers en het afnemen van persoonlijkheids- en competentie testen behoord tot de mogelijkheden. Veel managementteams gingen u voor met verrassend goede resultaten! Uiteraard kunnen wij u een aantal referenties geven van management teams die succesvol getraind zijn door Pro Circle.

 

Sales training

De commerciële kracht van het sales team is doorslaggevend voor het succes van uw bedrijf. Pro Circle is expert in het ontwikkelen en verzorgen van maatwerk in-company trainingen op het gebied van sales, commercie, acquisitie, offertes schrijven en verkooptechnieken. Wij leren deelnemers dat ‘verkopen’ heel leuk kan zijn. Daarnaast brengen wij de sterktes en zwaktes van uw commerciële mensen in kaart. Naar aanleiding van een persoonlijke intake maken wij een maatwerk trainingsvoorstel. Een aantal maatwerk verkoop trainingen die wij het afgelopen jaar verzorgd hebben zijn:

 • Effectief verkopen van diensten
 • Verkopen voor gevorderden
 • Telefonisch leren acquireren
 • Offertes schrijven die scoren
 • Commerciële binnendienst
 • Klantgericht verkopen
 • Consultative selling