Coaching

Om als organisatie optimaal te presteren, is het belangrijk dat iedere medewerker in staat is om het beste uit zichzelf te halen. Op die manier wordt de sfeer op de werkvloer aangenamer, werkt iedereen effectiever en kan men zich bezighouden met zijn of haar functie in plaats van met allerlei randvoorwaarden. In de praktijk is deze werksituatie echter voor veel bedrijven een wens, maar geen realiteit.

Om deze reden is Pro Circle in te schakelen voor het individueel coachen van medewerkers, maar ook voor bedrijfscoaching. De professionele experts van ons coaching bureau proberen door middel van trainingen, opleidingen en coaching positieve veranderingen teweeg te brengen bij mensen en binnen organisaties.

 

Coaching is maatwerk

Iedere organisatie is uniek, dit zorgt ervoor dat individuele coaching en bedrijfscoaching altijd maatwerk is. De ervaren coaches van ons bureau zijn gespecialiseerd in het inventariseren van de specifieke wensen en behoeften van de opdrachtgever. Aan de hand hiervan wordt een uitgebreid en gedetailleerd coaching traject opgezet met duurzame, haalbare doelen.

Tijdens het coaching traject wordt de deelnemers een spiegel voorgehouden, waarmee men objectief naar eigen handelen kan kijken en waarmee nieuwe inzichten worden gecreëerd. Dit werkt zeer verhelderend en leidt in korte tijd tot positieve resultaten en hernieuwde energie.

 

Kwalitatieve coaching

Pro Circle heeft ruime ervaring met het coachen en begeleiden van zowel individuen als teams. We bieden verschillende programma’s aan, zowel op het gebied van individuele coaching en loopbaancoaching als teamcoaching en coaching van management en/of directie. Het kan bij coaching gaan om een op zichzelf staand traject, maar wij bieden ook coaching als onderdeel van een totaal opleiding- en ontwikkeltraject binnen een organisatie. De coaches die voor ons werkzaam zijn beschikken over een ruime ervaring in diverse organisaties en branches. Dit zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren: coaching die past bij de specifieke situatie van de opdrachtgever en diens organisatie.