Persoonlijke ontwikkeling

Pro Circle biedt diverse trainingsprogramma’s op maat. Hierbij speelt coaching een belangrijke rol. Coaching kan deel uitmaken van een opleidingstraject of training, maar ook op zichzelf staan. De aandacht gaat uit naar persoonlijke ontwikkeling: ontwikkeling binnen een bedrijf of ontwikkeling als persoon. Groeien als professional lukt niet door het toepassen van een aantal tips en trucs.

Onze trainers en coaches werken met deelnemers aan hun persoonlijke ontwikkeling. De basis hiervoor is een intensieve, hechte samenwerking. Alleen op deze manier kan een duurzame verandering in gang worden gezet.

 

Wensen en behoeften

Als organisaties zich willen toeleggen op persoonlijke ontwikkeling, biedt Pro Circle hiervoor mogelijkheden. Onze aanpak bij het maken van een ontwikkelingsplan is gebaseerd op een hechte samenwerking; samen met het bedrijf en de medewerkers werken we aan een blijvende ontwikkeling en verbetering. Uiteraard beschikken onze trainers en coaches over relevante kennis en ervaring in uw branche. Aan de hand van een vragenformulier worden taken, functies en carrièrepaden besproken. Vragen die aan bod komen zijn onder andere:

  • Waar liggen mijn ambities op de lange termijn?
  • Wat zijn mijn grootste uitdagingen?

 

In het ontwikkelingsplan wordt een duidelijk beeld gecreëerd van wensen en ambities. Onze aanpak focust vervolgens op begeleiding en opleiding die werknemers en organisaties nodig hebben. Maatwerk: iedere organisatie is immers uniek en heeft een eigen verwachtingspatroon.

 

Om als professional of organisatie op lange termijn te kunnen overleven is het noodzakelijk om te investeren in ontwikkeling. Met een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) hebben bedrijven een concreet instrument in handen om de ontwikkeling van haar medewerkers te sturen.

Tegelijkertijd biedt het persoonlijke ontwikkelingsplan medewerkers de stimulans om hun loopbaan bewuster te vormen en te sturen, om daarmee ook weer van grotere waarde te worden voor de organisatie.

 

Persoonlijk ontwikkelingsplan