We komen weer als team bij elkaar, en nu?

Na bijna anderhalf jaar komen de meeste managers binnenkort als team weer bij elkaar. Even wennen is het eigenlijk wel. Moeten we opnieuw kennismaken of pakken we de draad gewoon weer op? Misschien is het toeval, maar  Pro Circle krijgt de afgelopen periode steeds meer de vraag of wij een MT willen doorlichten, trainen en/of coachen.

Een klant gaf ons een tip: “Misschien zijn de ondernemers die 20 jaar geleden een bedrijf begonnen, nu half de 50 en denken ze over hoe nu verder met werk en leven”. Vragen over opvolging, strategie en vervolgacties zijn misschien door de Coronatijd wel actueler geworden voor veel ondernemers.

Opnieuw kijken waar de sterke kanten van het team zitten en wat nog ontwikkeling vraagt is eigenlijk heel logisch. Na een tijd van (samen) werken op afstand is een ‘boost’ start maken een goed idee!! Met veel plezier kunnen we gelukkig weer met onze passie aan de gang: individuen, afdelingen en teams ondersteunen in noodzakelijke ontwikkelingen.

Mocht je een vraag hebben over teamanalyses en/of teamontwikkeling dan helpt Pro Circle graag met een maatwerk-aanpak. Stuur even een berichtje en wij komen graag een kop koffiedrinken om kennis te maken en vragen en ideeën uit te wisselen.