Vestigingen

Training & coaching in Utrecht

Utrecht

Pro Circle biedt in Utrecht en in de regio Utrecht verschillende vormen van trainingen en coaching aan. Onze ervaren trainers en coaches zijn in te schakelen voor op zichzelf staande coaching trajecten, maar het kan ook een onderdeel zijn van een groter opleiding- of ontwikkeltraject binnen een organisatie. Onze trainers en coaches in Utrecht hebben zeer veel ervaring binnen diverse bedrijfsculturen en verschillende branches. Hierdoor zijn we in staat om trainingen en coaching op maat te verzorgen, een must voor het behalen van een goed eindresultaat. Training en coaching is immers maatwerk: iedere organisatie is uniek en heeft specifieke wensen en behoeften. Wij werken in Utrecht samen met associated experts die beschikken over alle kennis en kunde die daadwerkelijk van belang is voor onze opdrachtgevers. Hierdoor zijn we in staat om complexe en grote projecten verantwoord uit te voeren.

 

Coaching en training voor diverse vraagstukken

Wij bieden training en coaching op diverse vlakken en voor diverse vraagstukken. In de gehele omgeving van Utrecht zijn wij in te schakelen voor in-company trainingen, bedrijfscoaching, management coaching en executive coaching. Ook zijn we gespecialiseerd in loopbaantraining. Onze coaching kenmerkt zich door het feit dat we down to earth zijn, met onze opdrachtgever meedenken en zowel resultaatgericht als ontwikkelingsgericht te werk gaan. We streven naar blijvende resultaten op de lange termijn. Bij ons werken zowel mannelijke als vrouwelijke trainers en coaches, wij koppelen iedere opdrachtgever aan een passende trainer en/of coach.

 

Een loopbaancoach helpt mensen bij hun zoektocht naar de volgende stap in hun carrière. Vragen die bij loopbaancoaching aan de orde komen zijn onder andere ‘wat wil ik?’ ‘in wat voor omgeving?’ en ‘onder welke voorwaarden?’. Tal van mensen hebben behoefte aan een bepaalde vorm van coaching. De arbeidsmarkt verandert, functies komen te vervallen en het is belangrijk voor mensen om zich goed te kunnen profileren. In Utrecht en in de wijde omgeving helpen wij, door middel van loopbaancoaching, mensen bij het onderzoeken van de mogelijkheden binnen hun huidige organisatie of desgewenst daarbuiten.

 
 
 

Loopbaancoach