Vestigingen

 

Lean training en coaching in Amsterdam

Amsterdam

‘Lean’ bestaat uit een verzameling van methoden die gericht zijn op het verbeteren van de winstgevendheid van een organisatie, door het minimaliseren of zelfs elimineren van verspillingen zoals defecten, kosten en doorlooptijd. De Lean methode wordt ook wel de methode van het gezonde verstand genoemd: men gaat er vanuit dat een goede waarneming van een proces ervoor zorgt dat problemen en mogelijke oplossingen herkend kunnen worden. Dit bespaart een organisatie vaak veel tijd en geld.

Lean in praktijk

Pro Circle geeft in Amsterdam en in de wijde omgeving van Amsterdam training en coaching over het toepassen van Lean in de praktijk van een werkomgeving. Wij zien Lean niet als een verzameling van instrumenten en technieken, maar vooral als denkwijze: een arbeidscultuur van waarin de verantwoordelijkheden en het plezier van werken weer komen te liggen bij de mensen die het werk maken. Kortom, zorgen dat de zaken binnen een organisatie soepel verlopen.

 

Steeds meer bedrijven passen de laatste jaren op meer of minder succesvolle wijze de Lean methode toe. Het aantal adviesbureaus dat zich toelegt op coaching en Lean management is dan ook enorm gestegen. Toch bestaat er binnen veel organisaties nog onduidelijkheid over de concrete veranderingen die optreden als men overstapt op een Lean systematiek. Wat betekent dit voor u en uw medewerkers? En is Lean ook toepasbaar in organisaties als ziekenhuizen, woningbouw en gemeenten? Pro Circle geeft in Amsterdam en in de regio Amsterdam training en coaching in het toepassen van Lean. Hiervoor is specifieke kennis en overtuigingskracht vereist, en bovendien moet een goede procesanalist beschikken over een goed waarnemingsvermogen en goed herkenningsvermogen. Wij bieden in de regio Amsterdam alle benodigde coaching. Wilt u meer weten over wat Lean kan betekenen voor uw bedrijf? Of over de resultaten die u met deze methode boekt? Neem dan contact met ons op.

 
 

Training en coaching in Amsterdam