Vestigingen

 
 

Coaching en consultancy zijn maatwerk

Rotterdam

Pro Circle streeft ernaar een positieve verandering teweeg te brengen bij mensen en binnen organisaties. Dit doen wij onder andere door coaching en consultancy. Onze associated experts in Rotterdam en in de omgeving van Rotterdam beschikken over relevante kennis en ervaring in uw branche. Of u nu advies wilt inwinnen over personeelsontwikkeling of organisatieontwikkeling of coaching wilt op het gebied van management: in Rotterdam verzorgen wij coaching en consultancy op maat. Onze programma’s sluiten precies aan bij belangrijke vragen uit de dagelijkse praktijk.

 

Coaching op maat

Op het gebied van coaching bieden wij verschillende programma’s aan, zowel op het gebied van individuele coaching en loopbaancoaching als teamcoaching en coaching van management en/of directie. Het kan bij coaching gaan om een op zichzelf staand traject, maar wij bieden ook coaching als onderdeel van een totaal opleiding- en ontwikkeltraject binnen een organisatie. De coaches die voor ons werkzaam zijn in de regio Rotterdam beschikken over een ruime ervaring in diverse organisaties en branches. Dit zorgt ervoor dat wij maatwerk kunnen leveren: coaching die past bij de specifieke situatie van de opdrachtgever en diens organisatie.

 

Ook onze diensten op het gebied van consultancy zijn maatwerk, specifiek afgestemd op de wensen en behoeften binnen een organisatie. Aan de hand van samen opgestelde doelstellingen proberen we door middel van consultancy duurzame, dus blijvende, veranderingen binnen een bedrijf te realiseren. Constateren we dat bepaalde zaken niet soepel verlopen, of zien we dat er problemen zijn? Samen achterhalen we de oorzaken en bekijken we welke factoren een rol spelen bij het ontstaan of behouden van de probleemsituatie. Aan de hand van professioneel advies van onze consultants in Rotterdam is het vaak mogelijk een duurzame oplossing voor de lange termijn te realiseren. Onze aanpak is gericht op een hechte samenwerking; samen werken we aan blijvende ontwikkeling en verbetering.

 
 
 

De juiste partij voor consultancy