Vestigingen

 
 

Wij bieden coaching en consultancy op verschillende vlakken.

Den Haag

Voor coaching en consultancy bent u in Den Haag en in de wijde omgeving van Den Haag aan het juiste adres bij Pro Circle. Wij streven ernaar een blijvende, positieve verandering teweeg te brengen bij mensen en binnen bedrijven en organisaties. Door middel van coaching en consultancy verlenen wij de nodige ondersteuning en hebben we een adviserende functie. Onze programma’s zijn altijd maatwerk en sluiten precies aan bij belangrijke vragen uit de dagelijkse praktijk. Onze associated experts in Den Haag en in de regio Den Haag beschikken over relevante kennis en ervaring in uw branche. Hierdoor zijn we in staat om complexe en grote projecten  verantwoord uit te voeren. Of u nu wilt werken aan uw persoonlijke ontwikkeling en groei, of als afdeling effectief wilt samenwerken: onze partners in Den Haag stemmen het coachings- of consultancy programma af op de wensen en behoeften van de opdrachtgever.

 

Lange termijn resultaten dankzij consultancy

Kenmerkend voor onze aanpak bij consultancy is een uitgebreide en gedetailleerde analyse van de klantvraag. Wij verlenen maatwerk. Onze experts leveren objectief advies aan de hand van specifieke, in samenwerking met de opdrachtgever opgestelde, doelen. Constateren we dat bepaalde zaken niet soepel verlopen, of zien we dat er problemen zijn? Samen achterhalen we de oorzaken en bekijken we welke factoren een rol spelen bij het ontstaan of behouden van de probleemsituatie. Aan de hand van professioneel advies van onze consultants in Den Haag is het vaak mogelijk een duurzame oplossing voor de lange termijn te realiseren.

 

Onze coaches zijn oprecht betrokken en werken doelgericht samen met de deelnemers. Wij bieden coaching op verschillende vlakken, van persoonlijke coaching en loopbaancoaching tot management coaching en effectief vergaderen.

Op deze manier streven we ernaar een positieve verandering teweeg te brengen bij mensen en binnen organisaties.

 
 
 

Coaching op diverse vlakken