Productievere medewerker door goede relatie met manager

Als u de productiviteit op de werkvloer wilt verhogen, dan is het belangrijk dat er een goede relatie is tussen werknemers en management. Dat blijkt uit een onderzoek van TipTopJob.com. Meer dan drie kwart van de onderzochte Britse medewerkers gaf aan harder te werken bij een positieve relatie met het management.

Goede relaties op de werkvloer onderling leiden ook tot betere werkprestaties. Daarnaast is ook gelukkig zijn volgens 22 procent van de respondenten een voorwaarde voor een goede productiviteit. Daarna volgen een goede organisatie, goed timemanagement, prioriteiten bepalen, management discipline, duidelijke planningen en een helder en overzichtelijk werkrooster.

De kroeg in

Uit het onderzoek onder Britse medewerkers bleek echter ook dat meer dan de helft van de ondervraagden geen voorstander is van letterlijke intimiteit met de baas. Lichamelijk contact is uit den boze. Meer dan de helft is wel bereid om met de baas de kroeg in te gaan.

Teambuilding

Teambuilding kan dus een directe verbetering zijn op de productiviteit van uw werknemers. Met een training teambuilding kan de relatie tussen medewerkers onderling en tussen management en medewerker bevorderd worden. Wij kunnen een teambuilding training geheel op maat samenstellen voor uw bedrijf. Interesse? Neem contact met ons op om vrijblijvend meer informatie hier over op te vragen.